Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Elektroapgādes traucējumi Latvijā vēl ne tuvu nav novērsti – ceturtdienas rītā tie skar 14 tūkstošus „Latvenergo” klientu, un premjera sasauktā Krīžu vadības padome nolēmusi aicināt valdību izsludināt valstī ārkārtas situāciju. Atbildīgās personas trešdienas, 5.janvāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” sprieda par to, kā bojājumu novēršana tiks īstenota tālāk, bet nevarēja īsti saprasties ne par papildus darbaspēka piesaisti, ne par rīcības plānu koku ciršanai ārpus aizsargjoslām, un „Latvenergo” vadītājs arī nepiekrita nosaukt konkrētu mērķi, cik ilgā laikā elektrībai atkal jābūt visiem pieejamai.
Jānis  maksis1966@inbox.lv  21:30  |  06.01.2011.

Ja paplašina joslu uz abām pusēm 20+20=40 metri , uz 1 kilometru sanāk ,ka lai neapdraudētu līnijas, JĀNOCĒRT 4 hektāri meža. Ja reizinam ar līniju garumu , kas iet cauri gan privātiem , gan valsts mežiem (piemērs 4000km*4 ha/km=16000 Hektāri ) Attopieties Latvijas izlaupītāji!!!!!!!! Pilnīgs nekompetences vājprāts!!! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: