Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Tā kā līdz ar 2010.gadu noslēdzas arī šī gadsimta pirmā desmitgade, un visas šīs desmitgades laikā par valstij un sabiedrībām aktuālākajām tēmām ir notikušas publiskās debates „Kas notiek Latvijā?”, šīsnedēļas raidījumā apkopotas spilgtākās un zīmīgākās epizodes no debatēm visas desmitgades laikā.
Jānis  JANSA47@inbox.lv  16:53  |  29.12.2010.

Jāni, ieteiktu jums paskatīties arhīvos pirmos "KNL" raidījumus, un pēdējā laika. Manuprāt tie ir diena pret nakti. To arī parāda telefonbalsošana raidījuma laikā - agrāk parasti bija tūkstošos un retāk desmitos tūkstošu, tagad - simtos retāk tūkstošos.Par pārējiem debašu raidījumiem televīzijā vispār nevēlos runāt, jo tie ir (absolūtā vairākumā gadījumu) kļuvuši par īpašnieku un valdošo aprindu ruporu. Domāju,Jūs vēl varētu pacelt savu raidījumu kādreizējā līmenī (protams ja pats jūs to vēlaties. Ja arī nevēlaties tad jūs tīri cilvēcīgi varu saprast, jo saprotu, ka finsējums nāk no budžeta). Saprotiet taču vienreiz, ir jāmaina tās "sejas", kuras piedalās raidījumā - domāju ne tikai man vienam ir pilnīgi apnikuši (gan bijušie gan esošie). Daudzejādā gadījumā šo "seju" dēļ pēdējos 20 gados mēs esam tur kur mēs esam. Ir jāmeklē jauni (ne tikai vecuma ziņā), gudri un godīgi cilvēki Latvijā, jo uz bijušiem un esošiem domāju vairākumam nav palikušas nekādas cerības. Lai stāvokli mainītu, es jums ieteiktu teiksim katra mēneša vienu raidījumu veidot pilnīgi ar jauniem dalībniekiem ko jūs un ne tikai viens bet atlases kārtībā noteiktu līdzīgi kā tas bija raidījumā: "gribu būt premjerministrs". Tomēr vērtēšanas komisijā nedrīkstētu atrasties cilvēki, kuru uzvārdi ir atrodami pēdējo 20 gadu politikas veidotāju sarakstā, kas bija šī iepriekšminētā raidījuma rupja kļūda, bet varbūt arī kas vairāk... (jo stipendiju sarūpēja viena no Latvijas komercbankām). Domāju Latvijai pašreizējā situācijā ir nepieciešams atrast vadītājus ar ar ekonomista (bet ne baņkiera) pieredzi un stigru mugurkaulu. Manuprāt kā piemēru šeit varētu minēt Raitu Karnīti ,kurai es praktiski piekrītu 99% gadījumu%, bet diemžēl viņā valdošie neieklausās tik cik varētu vēlēties. Bet varbūt tādā atlases veidā Latvijai izdotos atrast jaunu Kārli Ulmani. Domāju Latvijai ir patiesi pienācis laiks meklēt vadītāju, kas valsti ja ne izvestu no "šī ekonomiskā purva" tad vismaz sāktu cilvēkiem palīdzēt rāpties ārā no "šī ekonomiskā purva". Noslēdzot, gribētu novēlēt visai jūsu raidījuma veidotāju komandai laimīgu un pārmaiņām uz labo pusi vērstu jauno - 2011.kaķa gadu. 

Dr. Labi    19:00  |  29.12.2010.

Kas ta šovakar uzaicinātie ? 

eds  liepinse@gmail.com  21:12  |  29.12.2010.

sveiki! vai ir iespēja kkur nolādēt video vai paskatīties online? 

ghj  liepinse@gmail.com  21:34  |  29.12.2010.

kapēc nerāda video???????? 

to Janis augšā  inese  04:56  |  30.12.2010.

Nu nez vai, mums vajag vadītāju - ko mums vajag ir tik vaļā no tiem saucamajiem vadītājiem un jābeidz beidzot visu, kas te kādam nepatīk, aizliegt - tālu no demokrātijas tas ir. Demokrātija jau pati par sevi nozīmē, ka kādam kaut kas nepatiks, bet cik tev otrs kaitina, tik tu kaitini to otru - un vajag beigt visos likumu pantos te norādīt ar kuru nāsi ieelpot ar kuru izelpot... Latvijā ir hroniska brīvības fobija - nav jau par ko brīnīties, mēs esam nebrīvē lielāko tiesu auguši. Tik paskatieties vien, kā Aglonu vasarā gāž riņķī - uz ko vien cilvēks nav gatavs, lai tak kāds tikai viņam pasaka kā dzīvot. Būtu tas tautas vadonis vai iedomāts mitoloģiskais tēls no aizvēsturiskiem laikiem. Priecīgus Visiem svētkus un brīvāku Latviju nākamgad... 

skatītāja    08:32  |  30.12.2010.

ļooooti labs bija. Dombura kungs, vislabākie vēlējumi Jums jaunajā gadā. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: