Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Saeimas priekšsēdētājas Solvitas Āboltiņas paziņojumam, ka šoreiz valsts budžeta projekta apspriešana notiks „veidojot jaunu sadarbības līmeni parlamenta un pilsoniskās sabiedrības attiecībās”, pagaidām ir lielas izredzes turpināt īsspārnoto frāžu „kā var nesolīt” un „darbaļaužu vēstules vairs nav īstais instruments” galeriju. Šīsnedēļas „Kas notiek Latvijā?”, diemžēl šīs izredzes tikai pastiprināja. To, kam taisnība, gan varēs pārbaudīt tikai pēc pāris gadiem.
Elmo  elmolux@gmail.com  17:08  |  09.12.2010.

Dombrovska nopelns ir 0,00 procentu Jebkurš slīkonis pēc laika uzpeld, tā arī ar Latvijas ekonomiku. Milzīgi uzpūstais pārvaldes aparāts, ir ne vienkārši par lielu, bet tas ir vienkārši nenormāls. Kā padomju laikos kad vēl papīrus vajadzēja ar rakstāmmašīnu rakstīt un reiķināt ar kalkulātoru. Mūsdienās to visu spej izdarīt datorizētas sistēmas. Ministrijās nevajadzētu būt vairāk kā 5 lidz 10 darbiniekiem. Mīļie cilvēki vai jūs esat aizmirsuši kas ir darbs 8 stundas dienā, Pa šo laiku var paveikt ļoti daudz. Ieejot jebkurā ministrijā neviens neko , pilnīgi neko reālu nedara. Un Dombrovskis te mālē ka nevar samazināt, kautkāda zombējoša melošana, jo esam jau vispār aizmirsuši kas ko un par cik. Vis no laika sakuma ar krīzi bija muļķības pilnīgākās, ja tev nauda ir 2000 gada līmeni tad paņem johaidi 2000 gada budžetu un paskaties kā savilkt galus, da jebkurš grāmatvedis sakārtotu ātrāk nekā Dambrovskis. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: