Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
No nodokļiem līdz valsts parādam, no strukturālajām reformām līdz pensijām un pabalstiem, no valsts pakalpojumiem līdz valsts uzņēmumu vadībai un sākumdeklarēšanās ieviešanai – šādā spektrā atbildīgie un eksperti 10.novembra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” izteica vērtējumus tam, kas tuvāko gadu laikā valstī ir jāpaveic, lai Latvija attīstītos pa pozitīvā, nevis negatīvā scenārija ceļu.
pamela    09:50  |  15.11.2010.

Dombur,vai pašam tagad vispār ir iespējams kādam acīs Latvijā skatīties pēc tik drausmīgi melīgas informācijas noplūdināšanas,droši vien,no KRAVCOVAM līdzīgiem valsts apmelotājiem,kāds esi pēkšņi palicis arī TU,par tiem 700 miljoniem ko būšot jākonsolidē. Es tevi sabiedrislai TV pat līdz slieksnim klāt nelaistu,jo "viena bāba"teica ir LNT prioritāte. 

vasjad    22:26  |  04.03.2011.

Jāmaksā tikai pensijas par darbu LR labā - līdz 1940. g un no 1990.g līdz šai dienai. Par LPSR stažu lai PSRS mantiniece maksā! Un atcelt Satversmes Tiesas visus nelikumīgus un antikonstitucionālus spriedumus attiecībā uz pensijām laikā, kad Satversmes šeit nebija! Lai lemj tikai no tā paša 1990.g. Un pielikt vajag gadus izdienesta pensiju saņemšnai - ne mazāk par 10! Bet kurš bus drosminieks to izdarīt un sakartot šo nejedzību, kad par okupāciju vēl maksā naudiņu? Un vajag vairāk kononoviešu tiesāt. Un tadiem nemaksāt pensiju. Citādi sanāk, ka represiju daudz, bet represētēju - nav! Vai viņi ir labie pensionāri, kuri nopelnīja pensijas par to, ka sliktos šāvuši un sūtījuši uz Sibiriju. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: