Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
Pirms divām nedēļām valdību veidojošie politiķi teica, ka ir pāragri prasīt atklāt valdības deklarācijas pamattēzes, pirms nedēļas apgalvoja, ka valdības plānu tapšanā piedalās daudzas nevalstiskās organizācijas. Šonedēļ, pēc valdības pamatdokumenta projekta publiskošanas, no nevalstiskā sektora izskan lielākoties kritiski vērtējumi par valdības deklarāciju. Kas tajā ir un kas nav iekļauts, kas ir „paslēpts” aiz dažādi interpretējamām frāzēm, ciktāl un kā šis piedāvājums tiks detalizēts, lai risinātu aktuālās problēmas – tie ir jautājumi šīsnedēļas debatēm „Kas notiek Latvijā?” starp „Vienotības” un ZZS koalīcijas politiķiem un nevalstiskajām organizācijām.
juris  joxo@inbox.lv  20:43  |  03.11.2010.

Nevajadzētu nostādīt jautājumu tā, ka kaut kādas NVO prasības, netiek ņemts vērā, jo viss ir jāuzklausa, bet jāietekmējas no tā, kas valdības vadītājam konkrētajā situācijā ir nepieciešams. Kultūras arodbiedrībai un kultūras iestādēm, kas jau bija sastrādājušās ar I.Dālderi, būs pilnībā jāmaina savs stils, jo Ēlerte ir pilnīgi cita rakstura, bet laikraksts Diena strādāja viņas vadībā labi. Domāju, ka tāpat būs ar kultūras iestādēm - prasības pieaugs, tas arī vajadzīgs. NVO vajag ne tik daudz prasīt, cik organizēt un bīdīt jaunas idejas. 

Marta    22:09  |  03.11.2010.

Paldies Kamparam! Pārlasīju Satversmi - pantu par valdības deklarāciju neatradu... Ja esmu nepraša, tad piedodiet, bet, ja nu tomēr, varbūt varētu prasīt, lai vismaz valdība zin Satversmi? Un vēl: skolēns grib mācīties vai negrib, bet skolotājam padomus nedod par to, ko un kā mācīt... NVO iet pie valdības ar padomiem? Varbūt nevajag tādu valdību, kura nezin ko vajag valstij un tās iedzīvotājiem? 

Latviec    09:27  |  04.11.2010.

Noslēguma uzruna- fantastiski!!! Es arī gribētu kaut ar acs kaktiņu palūkoties tajā tabuliņā. Laikam jau tagad tikai sāksies. Vispasaules līkie deguni laikam ierodas 8.novembrī. Gaidām ar nepacietību :( 

Latviec    09:31  |  04.11.2010.

Noslēguma uzruna- fantastiski!!! Es arī gribētu kaut ar acs kaktiņu palūkoties tajā tabuliņā. Laikam jau tagad tikai sāksies. Vispasaules līkie deguni laikam ierodas 8.novembrī. Gaidām ar nepacietību :( 

Laura    14:58  |  04.11.2010.

Ļoti laba raidījuma forma, kaut kā radīja to sajūtu, ka politika ir kaut kas priekš cilvēkiem, un kaut kā pakārtoti mūs arī skar, uzklausa, un ka var tur arī ko saprast. Sen tā nebija justs - vienmēr kaut kā šausmīgi tālu, abstrakti uz gudri. Paldies, Dombura kungam par labo raidījumu. 

anabella    22:04  |  19.01.2011.

Valsts apgādība ir bērni invalidi,jo bērns invalīds ar īpašu kopšanu saņem valsts pabalstu 225Ls,un skolas laikā atrodās internātskolā.Krīzes laikā nevar atbalstīt tikai šos bērnus.Un ir ģimenes ,kurās ir 3-5bērni invalīdi gan ar kopšanu,gan bez -75Ls mēnesi katrs. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: