Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
Šī ir jau ceturtā nedēļa pēc 10. Saeimas vēlēšanām, taču potenciālās koalīcijas veidošanas procesā rezultātu ir maz un, lai gan jau nākamnedēļ paredzēta jaunās Saeimas pirmā sēde, sabiedrībai nav prezentēts ne iespējamo ministru saraksts, ne valdības deklarācija, ko varētu izvērtēt. Eksperti 27.oktobra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” asi kritizēja līdzšinējo koalīcijas veidošanas procesu, bet politiķi kritiku noraidīja, apgalvojot, ka Satversmes tēvi savulaik šo mēnesi ir iedevuši „tieši šim procesam”.
Egi  a.egita@gmail.com  11:14  |  28.10.2010.

Pēdējā raidijumā Šadurskis ir no mēness. Kā var nozares ekspertu līdzdalību nosaukt par darbaļaužu vēstulēm. Tā ir pilsoniskā līdzdalība un demokrātiskā līdzdalība. Tā ir normālā politikas īstenošana, kas veidojas vispārējās konsultācijās ar nozari, nevis politiķi tagad paši lems un nevienā neklausīsies. Kurš vispār par viņu balsojis? 

zuzhuks  kracite3@one.lv  21:47  |  04.11.2010.

Ar patiesu baudu noskatījos Robčika ālēšanos( par ko dodu 100% atbalstu), Rozenvalda alus korķīšu spārd''išanu ("Nu, ko, vai uz pastu brauksiet?'1986), Stulbuma kalngalus sasniedza Šadurskis(lai gan man maza vājība pret RPI). Bet tur jau nav ko brīnīties. Eju uz vadības sēdi- šitais frukts saka: (nu tad , kad vinš IM vadīja vai ievadīja)nesaskatu nepieciešamību šo jautājumu izskatīt.) Tas jau jautājums par VBTAC likvidēšanu. Es, priekšniecei nezinot, sāku runāt ar Valsts Kanceleju. TUKŠUMS. Ar Valsts Kancelejas rīcību ir nodarīts būtisks kaitējums bērna tiesībām, ģimenes tiesībām, šo ļaužu dzīvībai, tiesībām uz Bērnu Tiesību aizsardzības likumā noteiktajām prasībām. Noiets etaps. Bija izsludināts konkurs uz VBTI (Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas)vecākā inspektora Rīgā ierēdņa vietu. Bet ar kādām tiesībām man prasa angļu valodas zināšanas, ja es zinu franču valodu, krievu valodu, un starpam citam- savu dzimto. Es Lailu Riekstu-Riekstiņu uzskatu par vienu no zinošākajām bērnu tiesību aizsardzības jauttājumos. Viņa to ir pierādījusi... Bet man ir jautājums: Ja Juris Rozenvalds pasmaidot un ... nu korķus papārdot saka: veči nu ir s..., tad es pat Ķīlim dodu bezmaksas braukšanas karti, Tam TUR- invalīda apliecību, bet zilo lampu ņemu nost... 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: