Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Tikai nepilnas nedēļas laikā valdošās koalīcijas veidošanas procesā apmests pamatīgs kūlenis – Valda Dombrovska priekšlikums par četru politisko spēku veidotu koalīciju bija spēkā tikai dažas dienas, nu atgriežoties pie jautājuma par divu vai trīs partneru sadarbību. Vienlaikus sociālekonomisko jautājumu aktualitāti bija un vēl arvien lielā mērā ir aizēnojuši etniskie, valodas un tamlīdzīgi jautājumi. „Kas notiek Latvijā?” debates šovakar par pēdējo dienu pagātni un tuvāko nākotni – koalīcijas un arī valdības deklarācijas izveidē.
Dealer    14:06  |  20.10.2010.

man gan rodās iespaids, ka pēdējā laikā tieši mēdiji ir tie, kas uzkurina un uztur etnisko, nacionālo, valodu utt konfliktu. Tā vietā, kad vajadzētu fokusēties uz socilālo/ekonomisko problēmu jautājumu iztirzāšanu un kā reiz pārtraukt spriešanu raidijumā par problēmām, kuras mēs neesm spējuši atrisināt 20 gados un domāju neatrisināeim vēl vismaz savus 10 gadus. Protams tas in mans subjektīvais viedoklis, bet paskatoties pagājošo nedēļas raidijumu, kad diskusija visu laiku nonāca pie krievi vs latvieši, vai krievu partija vs latviešu partija utt dažādās variācijās, likās pilnīgi bezjēdzīgi pavadīts laiks pie TV. 

Enija    14:20  |  20.10.2010.

Cien.Dombura k-gs! Esiet tik laipns un pajautajiet cien. ministru prezidenta kandidatam, vai vinam un vinja parstavetajai partiju apvienibai neskiet, ka VL iniciatiivas par valsts apmaksatu pamatizglitibu tikai valsts valodaa noraidisana savaa buutibaa ir PRETVALSTISKA. Ja valstii ir tikai VIENA VALSTS valoda, ar ko pamatojams fakts, ka valsts apmaksaa skolas, kuru macibu valoda nav valsts valoda? 

čivriv    20:02  |  20.10.2010.

Pēdējā laikā rodas iespaids par mēdiju darbību kā kņadu vāveres ritenī (ja tur tā varētu būt...). Tik daudz publikāciju ar un bez viedokļiem par to, ko Dombrovskis dara un ko viņam vajadzētu darīt, kā dara - cik gausi un par cik atpaliek no grafika (!?). Neņemot vērā, ka viņš vada esošo MK un to, ka 10. Saemas 1. sēde notiks tikai pēc divām nedēļām! Nonāk tik tālu, ka pamato nākamo ministru sastāva nenosaukšanu uz patreizējo brīdi pat ar to, ka nebūs iespējama to pilnvērtīgs darāmo darbu apkopojums darbu pie premjera Kandidāta apstiprināšanas. Nemaz nerunājot par to, cik vajadzīgi tiek piemeklēti eksperti, kas noliedz VD jebkuru līdzšinējo *soli, ko viņš sper*. Jocīgi, lai neteiktu vairāk. Vai tiešām mēdiji vērtē viņa līdzšinējo darbību kā neadekvātu vai ar neprognozējamām sekām?! Kāds šādām darbībām ir cēlonis? Tāds ir jautājums. Manuprāt - arī šodienas Jūsu diskusija ir tā teikt bezvēja vērtē. Ir daudz citu sasāpējušu lietu bez topošās koalīcijas veidošanas, kuras būtu vajadzība apspriest tūdaļ un tagad. Kāpēc politikas virtuve Jūsuprāt ir tik saistoša un visiem zināma darāms ikkatrs solis tajā? Ja nespējam organizēt un veikt pieņemamā mērā paši savā valstī uzņēmējdarbību, tad jāorganizē mums tālmācība politikā? Mans viedoklis, ka mums beidzot IR valstiski domājošs premjers, kurš konsekventi virza un organizē valsti ar visu tās iedzīvotāju kopumu, tās pārvaldi sekmīgai valsts pastāvēšanai ilgtermiņā pēc visa tā murga, kas varēja tik dižs arī nebūt. Tāpēc jau labu laiku varējāt pilnībā pievērsties tam, kas mūs jau gadu gadiem atbīda ne tikai pēdējās vietās pat visā ES. IMHO 

comeon  latplastic@inbox.lv  21:04  |  20.10.2010.

Cien. Enija! Kad Jūs cienītā galu galā saprotīsiet, ka krievvalodīgie Latvijā tas ir valsts aktīvs, tas, ka sabiedrība prot vismaz divas valodas - ir konkurēntspējīga priekšrocība vismaz mūsu reģiona tirgū! Kad sapratīsiet, ka galvenie Jūsu ienaidnieki ir Jūsu galvā! 

jautātāja  s@inbox.lv  22:30  |  20.10.2010.

Cien., kad diskutējiet par to, ka nauda jādod uzņēmējiem, maksimāli jāatņem valsts darbiniekiem, rodas jāutājumi: 1- kā uzņēmēji pēdējā laikā iedoto naudu ir izmantojuši? vai ir radījuši darba vietas? vai maksā nodokļus/ 2- atņems valsts darbiniekiem (kuri vienīgie maksā nodokļus caurspīdīgi), iedos privātiem, kuri nemaksās nodokļus, būs ēnu ekonomika, neradot jaunas darba vietas, bet ieguldot uzņēmēju privātos kontos? Un atkal bagātie būs vēl bagāti, bet nabagie- vai nu prom, vai vienkārši nebūs? Nu jau drīz visi būs socieālie, un daži loti bagātie??? Atjēdzieties - paciesties vaairs nevar- aizejiet uz NVA - tas ir tarģiski!!! 

Grieta    22:41  |  20.10.2010.

20.10.viens raidījuma viesis atgādina traku suni- kāpēc viņš ir pieaicināts? 

elija    22:55  |  20.10.2010.

Pēdējā raidījumā "saskaņas centrs" radīja priekšstatu kā "kūdīšanas centrs" un tāda ir šī grūpējuma būtība - neapšaubāmi.Atliek izteikt līdzjūtību tiem latviešiem, kas uz šīs makšķeres uzķērās 

Juris    23:20  |  20.10.2010.

Vai Klementjevs no Saskanas c.savu cinismu tur ,sakrustojis rokas,uz Dombrovska okupacijas velmes pamata jeb ''Pedejo dienu sveto draudze ''redzetas Dieva lugsanas veida. Kungi ir jatur goda, it seviski,ja Dombrovskim labus velejumus sniegusi vertigo valstu vaditaji.Kungi ir iecelti no Dieva. Okupacija pec represijam balstijas uz anonimas pieskatisanas okupacijas peckara rezima laika,lai bruvetu opiju arberniska kreisuma slimibu./Pec Sibirijas mate bija iebiedeta.Uzsakot skolas 1.kl.,krievu papam radas iekare aizbraukt uz karagandu ogles rakt,bet man 1.kl.skolotaja P:o:r:i:e:t:e.Biju teicamnieks,bet klases sanitare mana vecuma:''Tev netiras ausis. ...Rokas.''Manu 13g.vecuma paps aizdedzinaja vilciena tualeti Maskava-Riga.Instituta pedeja kursa 5.11.1969.braucu apmeklet uz Maskavas psihiatrisko slimnicu papu. 1.skolotaja atvalinajuma diena16.06.1971. pec kartigiem siena vaksanas darbiem vakara,teatri samaitaja no aktieru lozas mani ar soku,ka aizgaju no izrades. Skolotaja atvalinajumu nepagarinaja poliklinika,tikai sagadaja mokas,ka majas panemu udens spaini un darza taja iemercu galvu.1972.g psihiatrija velejas likvidet atlikusos pec papus berem. 1972.gadu vel mekleja vardarbigi piekopt 1980. un 1984.vai 1985.pec filmas''Mantojums''noskates ar mati, aizejot uz pecpusdienas mainu maiznica.Ar Kristietibu ,mati un17 g. vienam esot maiznica bez slimibas lapam /2 minetas neskaitu/aizvadiju turpat 30g. nepartraukta staza un pec maiznicas bankrota esmu vecuma pensionars no ''60''. Krieviski noskanotie nav mierigi opija iekares del ar klepojumiem vismaz 30gadus Liepaja/roku palaisana darba meklejumiem,sadraudzibam,progresam. 18g. mates un vecteva uzvarda bijusi apdraudeta gan atlaujas sanemsanas 18.g diena un papus varda diena 20.10.2010.,ari vecteva ''138''un pavesta ''17''Latvija pieminas dienas. Bojati dokumenti:25.03.2008.ar 12. 05.08. ieraksu sodito registra par karoga ar melno lentiti nepieliksanu pec k.Ulmana laika III Lieldienu svetkiem.4.5.2009.sodija par Eiropas karoga pacelsanu/man pat atmina, ka bia abi karogi/.Redzeju, Vergales ciema Eiropas karogs bija turets regu-lari pie pagastmajas,tikai sogad nomainits /ieraudziju garambraucot pavasari/. Par kungiem ievel nevis roku palaidejus un skadu daritajus, bet cilvekus bez vainas un ,kas ir godajami! Bibele maca turet visus goda,tureties uzticigi pie patiesibas, neiekaro-ties tuvaka mantu, kalpus,bet gan vairot. Katolu baznica bija laba dziesmas lugsana:'' Dievs, pasarga mani nakti'' Lai Dievs velas pasargat Latviju nakti! Juris 

  23:42  |  20.10.2010.

Īstā seja, 09.05.2008 21:59 Vispapriekšu vaig daudz radijumus kur rāda kāda ira briesmiga nabadziba un visu laiku vaig rādit pendzjonārus un vaig rādi Godmani kam visu laiku prasa kad ados sazaktu naudu. Un vaig filmet to vietu uz robežu kur ir ustaisits lai Šķēle ar palīgiem var nest no Krieviju maisus ar grūbām. Un tad vaig daudz rādit smukas dziesmas ko spēle Latvijas Rādjo 2. Un ta vaig rādit kur mīļotais komponists Raimonds Pauls spēle klavieri. Un nevaig tik daudz reklāmas kas ir dārgi. Tiem vieta vaig rādit sarakstu kur ir veikali kur lētaka desa maize un kreims. Un ta drusku vaig parādit zinātniekus kur viņiem grūta dzīve. Un sevišķi vaig rādit nabagus un piespiest lai visa Eiropa skatas. Un vel vaig rādit kur prasa lai ado abreni. 

pie tv    08:58  |  21.10.2010.

Izskatās, ka SC var pildīt tikai suņu funkciju, kur tikai viss jāaprej un nepiedāvā neko savu. Forši bija redzēt Klemenjeva pārsteigumu par jaunumiem, ko ar pensijām izdarījusi Kalvīša valdība. Un tādi grib varu... Uz tāda fona Dombrovkis izskatās labi. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: