Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 20.04.2024.
 
Politikas eksperti un sabiedrības pārstāvji, kam ir ļoti atšķirīga nostāja pret „Saskaņas centru” (SC) un apvienību „Visu Latvijai!”-„Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK (VL-TB/LNNK), 13.oktobra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” argumentēja savas iebildes pret apvienību iekļaušanu valdībā un centās iezīmēt riskus, ar ko tas valstij varētu draudēt – sākot no problēmām ārpolitikā, beidzot pat ar politiskiem bēgļiem no Latvijas.
vasjad    21:34  |  29.10.2010.

VL nogriemdēja st.aizdēvnieki, iespējams, kopā ar starptautiskiem sarkaniem un seškantainiem - mazliet? Bet SC nav partija. Partijā jābūt profiem. Kādi profi, kuri nezina valodu? Nav tur pietiekama daudzuma normālo cilvēku, t.p. salasīja ko varēja. Tikai keksītim... Un tas rāda Urbanoviča neprofesionalitāti. Vai necieņu pret šo valsti. Vai tādus ņēma, kuri darīs to, kotiem teiks "vadoņUrbanovs". Lai neaizbēgtu no partijas - jo kur citur tādus neprašas ņems? Pat parastājā 00 "Aizņemts" viņi neprot teikt - kāda Saeimas tualete tiem verta??? Un ja šie deputāti, vertejot savu valsts valodas prasmi noteica to par sarunvalodā, bet neprot to tādā līmeni, tad viņi parādīja ka pārvērtejuši savas spējas un piekrapuši vēlētājus. Ja pat šaādā mazumā krāpj, tad tālāk krāps vēl vairāk. Bet ja 3 mēnēšos nevarēs apgut valodu perfekti viņi - tad Jums, cienijamais kungs, bus jāpieliek uzvārdam "Č", urbanovičs. Bet Jūsu partijas abreviatūra SC nozimēs Suņu Centrs - jo šie dzīvnieki (kā negribas tos aizvainot - lai piedos suņu aizstāvji) arī neprot valodu... 

vasjad    15:30  |  15.11.2010.

Latvija nav saskaņas! Vieni pensionāri no 60 un 55 gdiem (siev) pensijā un to nedrīkst skart. Citi - no 62. Un no tiem grib atņemt2.līmeni. Kaut to būtu jāmaksā no 62 gadiem - jo tas tika veidots šadam pensijas vecumam. Pat ja pieliks vēl gadus pensijai. Bet šo nepieņems, jo aizstāv tikai okupācijas laika pensionārus, kuripalīdzēja iznicināt brīvibu pasaulē, kalpojot sarkanajam vurdulakam. Bet sakaņas nav pat tādā lietā ka Mātes diena un tēva diena. Ja Mātes diena ir svētku diena, tad teva diena - ie vienkārša diena. K.p. vīriešu diena nav Svētku diena? Vai t.p. ka valsts vīri uzskata, ka šeit nav normālo tēvu, bet ir tikai "ramtid-rali-netradicionāli"? Un vīriešus, viņu dzimumtiesību vienlīdzibu neaistāv tāpēc un starptautiskās organizācijas ? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: