Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.04.2024.
 
Visu piecu 10. Saeimā iekļuvušo politisko spēku izvirzītie premjera amata kandidāti vēlēšanu priekšvakarā 1.oktobrī „Kas notiek Latvijā?” (KNL) speciālizlaidumā atbildēja uz jautājumiem par attieksmi pret konkurentiem un nostāju par potenciāliem koalīcijas modeļiem. Tagad, kad vēlēšanas ir aiz muguras, redzams, ka pirmsvēlēšanu izteikumi no pašreizējās nostājas atšķiras.
NO LAUKIEM    17:28  |  06.10.2010.

nesaprotu par ko paniko, ka premjers nebazūnēja iespējamo sadarbību ar SC, ES te nesaskatu neko šausmīgu, drīzāk žurnālisti taisa sensācijas- jo ņemot vērā mūsu NEPROGNOZĒJAMOS, vēlētājus, nevar neko skaidri runāt pirms vēlēšanām,, jo tie kas lielījās par 100%uzvaruun sadarb.ar SC vispār ir maza daļa..Vēl nesaprotu kādēļ būtu jāatturas no SC kā kaut kā šausmīga, vai sliktāka kā ZZS vai tēvzemieši,, nekas tamlīdzīgs-- man šķiet ka ZZS ir tikpat neprognozējami kā Lembergs,Tā kā pilnīgi piekrītu premj. kurš nekad nav strikti nodalījies no SC, pROTAMS sc JĀATCERAS KA REIZ JAU IEGĀZA dOMBR.-AR ATBALSTU PAREX BANKAS VAD. pOLITIKA IR KOMPROMISU MĀKSLA UN DOMĀT PAR 10 GĀJ. UZ PRIEKŠU...ES VISPĀR SASKATU SC LABU lABKL. MIN.--KLEMENTJEVU ANDREJU.. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: