Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 24.04.2024.
 
Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis 8.septembra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” (KNL) atzina, ka arī tad, ja 2011.gada budžeta konsolidācijas izvēļu sarakstā iekļauj strīdīgos priekšlikumus par PVN samazināto likmju un nekustamā īpašuma nodokļa celšanu, funkciju optimizācijas priekšlikumus un citus dienaskārtībā esošus pasākumus, iegūtā summa vēl nesasniedz nepieciešamo apjomu. FM sola sarakstu papildināt, un skaidrs, ka ieguldījumu varētu dot arī konstruktīvi priekšlikumi no politiskajiem spēkiem, kas kandidē Saeimas vēlēšanās. Tādus gan neredz, un KNL politiķi pavēstīja attaisnojumus tam, kāpēc tā.
se  prikochini@inbox.lv  23:30  |  13.09.2010.

Par mediju ietekmi, rīcību un principa - mazākais ļaunuma izvēli kultivēšanu! Visu laiku runā..arī presē, ka politikā ir nepieciešama jauna paaudze, sejas utt. ienākšana politikā. Tad kādēļ SABIEDRISKĀ TELEVĪZIJA nedod iespēju visām partijām sevi pozicionēt un pastāstīt idejas..iespējams, kādai no tām tās pat būs saturīgākas.. LNT situācijā pozīcija skaidra PLL lielais PR valis, bet sabiedriskajai televīzijai noteikt reitinga limitu 2% un ar zemākiem sūtīt uz poza jeb nekur neaicināt, kaut gan ap 30% vēlētāju vēl nav izlēmuši par ko balsot. Kā vispār jaunas partijas, cilvēki, to idejas utt. var ienākt politikā bez sponsora, kurš nopirks raidlaiku? 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: