Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Liela nozīme politiķu priekšvēlēšanu piedāvājumā ir ēnu ekonomikas mazināšanai, ko vārdos sola apkarot ļoti strauji un galīgi – pat ar tekstu, ka nodokļus maksās „100% visi”. 25.augusta publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” raidījuma vadītājs apšaubīja, cik liels varētu būt reālais ieguvums no ēnu ekonomikas mazināšanas, un šīs šaubas nemazināja arī raidījuma dalībnieku spriedumi. Bet papildus jautājumam, cik liela ēnu ekonomikas samazināšana ir reāli iespējama, iezīmējās vēl papildus jautājums – vai politiķi tajā patiesi ir ieinteresēti.
Armands    13:31  |  26.08.2010.

Cik gadus jau skatos šo raidījum, pēc šīs trešdienas izdarīju sev secinājumu. Konkrēti šis ir visu laiku labākais raidījums, kas ir domāts Latvijas pilsonim. Viena darvas pile būs! Lūgums runāt visiem, pat viss neizglītotākajiem cilvēkiem saprotamā valodā, lai visi saprastu par ko iet runa! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: