Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
Reizē ar nodokļu pamatnostādnēm ir izstrādāts „Pasākumu plāns ēnu ekonomikas apkarošanai un godīgas konkurences nodrošināšanai”, kas ir ļoti būtisks, ņemot vērā arī izteiktās versijas par to, ka ēnu ekonomikas mazināšanas rezultātā nākamā gada budžetā nebūtu jāveic tik apjomīga un sāpīga konsolidācija. 30.jūnija publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” gan izraisījās debates par to, cik adekvāti ir plānā noteiktie termiņi un līdz ar to – cik reāla un nopietna ir apņemšanās ēnu ekonomiku mazināt.
Komentārs    22:10  |  08.07.2010.

Man būs komentārs par pavisam citu tēmu. Domājot par projektiem „Milžu cīņu” pārveidei, manuprāt, var neizdomāt jaunu raidījumu, bet vienkārši uztaisīt KNL par dinamiskāku programmu. Kas bija labs britu priekšvēlēšanu debatēs—skatītāju panelis, kas reaģēja uz politiķu izteikumiem. KNL ir visai statisks raidījums, kurā politiķi izvairās no skaidrām atbildēm un skatītāji izsakās tikai par raidījuma galveno tēmu, bet ko viņi saka, kad raidījums beidzas lielākoties nav zināms. Vai arī pārliecinās, ka ir veltīgi iztērējuši laiku. Skatītāju panelim ir manipulācijas bīstamība, bet kopumā tas var padarīt radījumu atraktīvāku, jo skatītājiem būs iespēja salīdzināt savu politiķu izteiktā vērtējumu ar studijā esošo skatītāju vērtējumu—piekrīst, apšaubīt. Lai to izdarītu, jāļauj interesentiem reģistrēties dalībai raidījumā, aptaujas rezultātā jāidentificē pēc virknes kritēriju, pirmkārt, pēc kreisi-labējās dimensijas pēc atbildēm uz tipveida variantiem, kuros ietvērti kreisie vai labējie politikas varianti(tā kā Latvijā ir daudz partiju, tas ir vienīgais iespējamais dalījums, kas var novērst apvainojumus par raidījuma pārtapšanu par „lielo” partiju priekšvēlēšanu aģitācijas pasākumu), dzimuma, reģiona, valodas un/vai tautības un citiem kritērijiem, un atlases rezultātā jānokļūst raidījumā. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: