Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 23.04.2024.
 
Vakar sezonas noslēguma „Kas notiek Latvijā?” vismaz lielos vilcienos atklājās versijas, iespējas un riski attiecībā uz nākamā gada valsts budžeta projekta gatavošanu un reformu virzību. Šobrīd nav citas izejas kā to vēl un vēlreiz daudzināt, ja negribam trešoreiz uzkāpt uz neadekvātu budžeta griezumu un nodokļu celšanas grābekļa. Šajā rakstā tam pievienots vēl viens papildinājums, ko iznāca pārrunāt jau pēc raidījuma beigām.
Liene    15:27  |  01.07.2010.

Nu šīs pēdējās rindkopas - galīgi garām... Ko zinies - nabadziņiem nepietiek ... Vajag lielu naudu, lai būtu labs cilvēks... Sviests kaut kāds - kā var būt tik vienpusējs skatījums... Vispirms esi sakarīgs cilvēks un tad par naudu parunāsim... Līdz šim vēl nevienu sakarīgu ierēdni nav nācies sastapt, bet arī tie, kas ir saņēmuši vienreizēji daudz, ne ar kādiem gaišiem prātiem nav izcēlušies. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: