Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.04.2024.
 
Valsts prezidents, atgriežot otrreizējai caurlūkošanai Saeimas iepriekšējā nedēļā pieņemto Maksātnespējas likumu, attiecībā uz fizisko personu maksātnespēju citastarp norādījis, ka jāsabalansē kreditora un parādnieka intereses. Taču šī frāze ir tikpat vienkārši pasakāma, cik grūti realizējama, ņemot vērā pretējos viedokļus un argumentus. Ne parlamenta līdzšinējā argumentācijā, ne prezidenta iebildumos nav sīkāk analizēti ārvalstu piemēri. „Kas notiek Latvijā?” (KNL) rīcībā ir nonākuši vairāki pētījumi par praksi citās valstīs, kas varētu veicināt objektīvākus kritērijus.
smaka    23:15  |  26.06.2010.

Laika periods tiešām varētu būt ilgāks, bet kas ir pilnīgi nenormāli, un kas nesaskan ar Eiropas praksi - summa, kas paliek, nav atkarīga no ģimenes locekļu skaita. Kur palikuši visi bērnu glābēji? Vācijā neieķīlājamā summa ir uz katru ģimenes locekli. Latvijā arī vajadzētu 180 Ls uz ģimenes locekli. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: