Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 24.04.2024.
 
Ceturtdien Saeimas sēdē plānots galīgajā lasījumā apstiprināt grozījumus Valsts un pašvaldību īpašuma privatizācijas un privatizācijas sertifikātu izmantošanas pabeigšanas likumā. Plašu publisku rezonansi, raisot aizdomas par konkrētu cilvēku interesēm, izsauca Zaļo un Zemnieku savienības deputāšu Baibas Rivžas un Skaidrītes Pilātes priekšlikums, kas ļautu ar atpakaļejošu datumu samazināt privatizējamās zemes vērtību, nosakot to tagadējās tirgus vērtības apmērā. Taču ceturtdienas rītā deputātes paziņoja, ka atbildīgajā komisijā jau atbalstītos grozījumus atsauc – pamatojoties arī uz 16.jūnija publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” izteikto kritiku.
p.n.l.    17:36  |  17.06.2010.

jā tie ir mūsu svētie ZZS, un Lemberga pirksts, kurš savas nelietīgās darbības dara ar citu rokām--protams ar tām kuras atļaujas??? 

pnl    18:27  |  17.06.2010.

Vai pēc vēlēšanām tiks nomainīts arī tas drausmīgais priekšsēdētājs Daudze??? 

  12:48  |  27.06.2010.

Tad jau redzēsim, cik vēlētājiem ir gara vai īsa atmiņa. Abas dāmas jau būs ZZS sarakstos. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: