Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
Kamēr pēdējos mēnešos Saeimas plenārsēdes nereti ilgušas tikai pāris stundas, šodien un rīt, noslēdzot parlamenta pavasara sesiju, darba kārtības izskatīšanai deputātiem vajadzīgas divas sēdes divas dienas pēc kārtas. Vienlaikus, medijos jau izskan ziņas, ka opozīcija plāno rosināt ārkārtas sēdes arī vasaras brīvdienās, un objektīvi parlamenta darba kārtību papildina arī ģenerālprokurora amata kandidāta izvirzīšana. Par un pret strīdīgajos projektos šonedēļ un 9.Saeimas pēdējo pilnvaru mēnešu darbs līdz vēlēšanām – tā ir šīvakara „Kas notiek Latvijā?” tematika.
skatītāja    12:00  |  16.06.2010.

Turies, Dombur! Kamēr vēl Tevi nav nograuzuši, man saglabājas kaut neliela cerība. I vote for you. 

A. Zīlīte    18:41  |  16.06.2010.

Saeimas sēdes vasaras brīvdienu laikā ir laba lieta, ja tajās tiek risināti valstiski nozīmīgi un tautrai svarīgi jautājumi. Bet ja tās inspirē, lai uzturētu spriedzi grūstoties ap sili un krēslu izsišanai no konkurentu dibeniem, tad labāk lai deputātu kungi brauc uz kanāriju salām un nemaisa te gaisu. 

es    19:45  |  16.06.2010.

Man aizvien vairāk šīs diskusijas sāk likties pēc darba darīšanas politiķu vietā - nu tik dziļi un smagi tajos jautājumos rokas, tādus visādus jēdzienus juridiskajā un profesionālajā žargonā, ka neko ne saprast, ne sekot līdz. Agrāk šis raidījums man daudz ko izskaidroja un daudzos jautājumos apgaismoja, nu jau laiku smadzenes krampī rauj, cik mazai elitārai grupai raidījums ir domāts. Nu ja, Domburs pieaugot kļūst gudrāks savā sfērā tik tādi muļķi kā es netiek tam visam līdz :-( 

ikskis    20:55  |  16.06.2010.

kads tiesam naivi cer ka lidz 2. oktobrim visi nomierinasies un izbeigs bidit paslabuma likumus, sanakt uz arkartas sedem. 13 kreslu klubins turpinas stradat lai sakartotu cik var pirms velesanam. Tas kas notiek ap LTV, KNAB itka skelsanos, generalprokurora bidisana utt. nerada parliecibu, ka te valda demokratija. 

haralds  haralds@ml.lv  22:54  |  16.06.2010.

kā tas nepatīkamais organisms teica - par to jo mazāk runāsim, jo labāk. tad nu man priekšlimums - visu raidījuma laiku nerunāt ne par ko un NEMAZ! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: