Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.04.2024.
 
Ministru „cena” priekšvēlēšanu laika mazākuma valdībā, partiju intereses, nosacījumi un piedāvājumi, partiju un premjera kritēriji jaunu ministru izvēlē, potenciālo ministru potenciālie darba uzdevumi līdz valdības darba noslēgumam pēc vēlēšanām – tā ir tematika šīsnedēļas debatēm „Kas notiek Latvijā?”.
Karlis    18:53  |  28.04.2010.

ministrus ir jakle un paslaik notiek normals politiskais tirgus, galvenais lai tas neatgriezas trekno gadu zoodarza limeni. Bet acimredzot gan ministru, gan valsts parvaldes ierednu izvela sistema ir vel daudz iespeju to pilnveidot, jo veljoprojam ir jabrinas, ka tads Plorins piemeram nonaca Veselibas ministrijas sekretara amata, kam sis uz galda bija gulejis, ka gadijumaar BKUS lietu, kas tagad jaskatas KNAB. 

Vija    21:05  |  28.04.2010.

Tirgus līdz vēlēšanām nebeigsies, jo Saeimā pārspēks ir to cilvēku rokās, kuri uz šī viņu pašu izprovocētā bardaka fona mēģina spodrināt savas spalvas! Tas ir nožēlojami, tik atliek vien cerēt, ka tautas lielākā daļa līdz vēlēšanām būs pratusi izvērēt un saprast, kas ir kas! 

lops  lops@lops.lv  21:14  |  28.04.2010.

Gaidis Bērziņš, Ilma Čepāne, Aleksejs Loskutovs - visi ir ar juridiskajām pamatzināšanām, bet ne profesionāļi šajā nozarē. Par ministru jāvirza cilvēks, kurš ir specs tiesību zinātnēs, - tādu nav daudz, taču par ministru nedrīkst likt kuru katru. 

FYI ZZS    21:44  |  28.04.2010.

Ļoti neglīti ZZS uzvedas. kas par iebildumiem pret Ilmu Čepāni. Tas būtu super, sabiedrībā atpazīstama, godīga persona. Turklāt likumdošanas process jau neapstājas. Es kā mierīgais valsts iedzīvotājs gulētu mierīgi, ja Ilma Čepāne būtu Tieslietu ministre. 

Reāli    21:48  |  28.04.2010.

Kučinskis TIKKO ATZINA, ka viņi TRAUCĒJA? Vai es pārklausījos? 

Dzirdēts, ka    22:03  |  28.04.2010.

Par Veselības ministra kandidātu ir dzirdēts viedoklis, ka no nozares nebūtu prātīgi virzīt, jo nozares ietvaros visi viens otru pazīst, zin kam nauda, kam ietekme un šādam kandidātam būtu grūti saglabāt neitralitāti, resp. palikt neietekmētam no pašas nozares. 

lai veicas    18:35  |  29.04.2010.

Noskatoties vakar "Kas notiek Latvijā" ilgi nevarēju aizmigt,jo skaidri bija jūtama ZZS un LPP-LC bailes no normāla Tiesl. min. un jūtams cik ļloti nepieciešams iecelt par min. sev pietuvinātu un paklausīgu min., lai dzēstu visas pēdas, kuras vēl var nodzēst.Vai tiešām ZZS paši nesaprot, ka viņu popularitāte balstās uz Lemberga "karogu" un vecajiem slavas lauriem, par sakoptu Ventspili, bet ja vienreiz A. L. iesēdina, tad arī visa popularit. izgaist, (cerams ka NEO pirms vēlēš. kautko izraks, lai cilv. nebūtu tik vientiesīgi..Smagi un pretīgi bija noskatīties uz vecajiem glumajiem politiķiem, kā viņi locās un melo,,nabaga TP Kučinskis pat tik tāl aizrunājās, ka uzlabo pasaules ekonomiku,,, (skaļi smiekli)bet aizmirsa pateikt ka nogremd. mazo Latviju, un vēl tēlo aktīvo---Cik atceros Šķēles laikā opozīcija bija klusa kā pelīte , jo netika ņemts vērā viņu ieteikumi,,tagad opozīcija komandē parādi un bremzē vai steidzina pieņemt lēm. savām vajadzībām..Kā var Tautsaimn. komisiju vadīt opozīc. KRAUKLIS, kurš bremzē premjerams strādāt??Vienīgais vakardienas raid. patika skatīties, redzot ka Domburs bija kaut cik objektīvs pret premj. un nenoraka kā to izdar, ar Maizīti, tā kā cien. agres. žurnālistiem, esiet objektīvi pret godīgiem polit. bet agresīvi pret rūd'tiem meļiem un žuļikiem, kuri it kā pārstāv tautu??? 

optim. drūmās do    13:00  |  30.04.2010.

Cie. Jāni, vai nebūtu laiks uzlabot Tava un mūsu raidījuma kvalitāti, veidojot raidījmus ar atzinumiem kas ir mainījies uz labo vai slikto pusi pēc bijušā raidījums, kuros jāprasa polit. atbildība par solījumiem priekšvēl. laikā uzstājoties popul. raidīj. nevis lai spodrinātu savas spalvas, nomelnojot citus, bet izsakot arī priekšlikumus un pieļautās pašu kļūdas..UN TO IR ĻOTI ĻOTI DAUDZ.jo patreiz. raid. sāk kļūt vienmuļš nav asuma .Šinī ziņā malacis Streips, kurš raid. Skats no mals- aicina labus jaunus žurnālistus, kuriem ir ļoti labi un argumentēti viedokļi visdažādākajos jautāj. Nu neņemiet ļaunā vecie runči, jūs vairs nespējiet būt godīgi un objektīvi, pārāk ilgi gozējieties nesodīti tai varas saulītē, un lielaties par vecajiem sasniegumiem, bet īstā realitāte ir pavisam skaudra pēc 20 neatk. un cerības par gaiš. nākotni Eiropā, gadiem. Vēl viens ieteikums, tik bieži mūsu politiķi daž. lēmumu pieņemšanā (piem. pensiju vec.palielin.) par paraugu min Igauniju, tad lūdzu vairāk pastāsti par Igaunijas straujo ekonom. attīstību , mēs taču neko nezin. par saviem kaimiņiem,,,Cik zinu viņiem soc. sfēra ir ļoti labi attistīta un pamatskolas skolēni visi 100% saņēma valsts bezm. ēdināšanu jau 7 gadus atpakaļ. soc. palīdz. pabalstu GMI (garant. minim iztikas līm. Latv.Ls 40, bērn. Ls 45) igauņiem izmaksā valsts soc. apdrošin. aģent. bet soc. darbin var darīt savu darbu--un tā piem. ir ļoti daudz labi piem. kādēļ igauņi ir attīst. daudz labāk savos 20 g. nevis kā mēs. Patreiz vēlēš. balsosim par interfrontes partiju, sapņojot par labākiem laikiem, jo nu neticam tiem saviem oligarhiem nesodītajiem žuļikiem, kuri solīt solīja bet nedeva... 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: