Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 16.04.2024.
 
Pirmā aprīļa noskaņās jebkura pēdējās nedēļās jauntapušā politiskā pieteikuma negludumus un kūleņus, kas vakar bija vērojami „Kas notiek Latvijā?” tiešraidē, var vērtēt ar veselīgu smaidu. Pagaidām. Jo tuvāk vēlēšanām par šādiem uzstādījumiem smiekli vairs nenāks – krietni ātrāk nekā pēc pusgada no tiem, kas ir pieteikuši sevi kā iespējamos kandidātus uz Saeimas deputātu krēsliem vai arī šo deputātu ciešus līdzgaitniekus, pienāktos sagaidīt daudz skaidrākus piedāvājumus un to pamatojumus.
tauta  pazemota_tauta@inbox.lv  18:13  |  03.04.2010.

Latviešu tautai jāpieprasa: Tautas vēlētu prezidentu. Visu varu prezidentam. Visas partijas likvidēt. Prezidents ieceļ ministrus. Ja ministrs vai jebkura amatpersona korumpēta vai izrīkojas nelikumīgi, nekādas apžēlošanas – cietumā. Tauta drīkst atcelt prezidentu vai ministrus ar balsu vairākumu. Valsts izsaimniekotājus (izlaupītājus) kā Kalvīti, Godmani, Šleseru, Šķēli un citus, saukt pie kriminālatbildības, konfiscēt mantu un sodīt pēc likuma. Paraksts: izmisusī un pazemotā tauta. 

????    09:15  |  04.04.2010.

cik? tauta 

eva    11:33  |  12.04.2010.

vai "ražotāja latvijai" ir sava mājas lapa, kur ar viņu nostādnēm var iepazīties? interneta meklētāja mani uz viņiem neaizvadīja. paldies. 

patriots212  janis26@inbox.lv  13:03  |  15.04.2010.

Instrukcija vēlētājiem jeb 13 zelta padomi (Izlasi un droši iesaki papildinājumus!) Ap 80% vēlētāju žēlojas: a) nav par ko vēlēt – neesot partiju; b) ko nu es, tāpat jau nekā labāka nebūs; c) tie paši jau vien būs, tikai citādi sagrupēti; d) jaunie zags vēl vairāk, jāiedzen nokavētais utt. Lai tevi neietekmē manipulācijas ar „dižķibeli”! Bet tomēr, lai kā arī nebūtu, izmantojot tos likumus, kādi mums ir, ja vēlies kaut ko mainīt, lai arī mazliet, tad dari šādi: 1. Izmet visas vēlēšanu lapiņas ar partiju nosaukumiem, kuru darbība tevi neapmierināja. 2. Ja šīs partijas ir apvienībā – izmet tās ( viņi neko par tavu labklājību nedomā, tikai par savu). 3. Nebalso par taviem favorītiem – patīkamāko cilvēku, ja tas atrodas tev nevēlamā partijā (viņš par tevi tāpat nedomās, ja ļoti patīk – pieliec bildi pie sienas). 4. Nebalso par partiju, kurā atrodas sevi negatīvi parādījuši cilvēki. (Godmanis, Repše, Šķēle u.d.c.) 5. Pārskati palikušās partijas. 6. Izmet tās, kurās ļoti maz dalībnieku (skaitliski). 7. Meklē tās, kurās ir gudri speciālisti (ne aktieri, žurnālisti, mūziķi, sportisti u.c.). Vadies no apraksta, neuztraucies, ja nepazīsti. 8. Pievērs uzmanību, cik „trekna” ir reklāma par partiju. Dārgie jau sevi ir pārdevuši naudas devējam, ne tev. 9. Meklē partiju ar lētu informāciju. 10. Labāk, ja: a) partija nav bijusi valdībās; b) atklāta un lēta informācija; c) ir speciālisti (ne direktori un citādi vadītāji, izņemot, ja zini, ka uz to cilvēku var paļauties, pārspried informāciju ar saviem draugiem, paziņām); d) pietiekami skaitliska; e) apmeklē tikšanos ar partijām, vai viņi tevi apmierina, uzdod jautājumus, kas atklāj kandidāta būtību. 11. Vai vari pārliecināt ne tikai visu ģimeni, radus, paziņas? Pārliecini vēl trīs cilvēkus, kuri savukārt apsola pārliecināt vēl trīs utt. 12. Ja tu to nedarīsi, noteikti panāksi vēl sliktāku stāvokli, kā ir pašlaik. 13. Vēlēšanu procedūrā noteikti piedalies, jo citādi visas neizmantotās balsis tiks vairākumam! 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: