Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 25.04.2024.
 
„Parex bankas” sadalīšana jeb restrukturizācija, kas pēc šīsnedēļas valdības lēmuma iecerēta tuvākajos mēnešos, ir otrais mēģinājums cerību pārdošanai publikai pēc solījumiem par ātru bankas pārdošanu pērn. Vakar „Kas notiek Latvijā?” izdevās paspert dažus soļus dziļākas līdzšinējo un turpmāko notikumu preparēšanas virzienā. Kas nenokauj cerības, tomēr liek arī reālistiski aplūkot dažādas versijas par to, ar ko beigsies miljardu (!) latu lielais valsts atbalsts „Parex bankai”.
izbijis  MBautins@kukulis.lv  16:18  |  25.03.2010.

sveiki, varbūt varētu pajautāt uzaicinātajiem, ko šiem domā par netā nopludināto tekstu no ASV tiesas ziņojuma par Daimler AG kukuļdošanu. 41. un 71. lpp ir visas iesaistītās puses no Latvijas: Rīgas Dome utt. --www.scribd.com/doc/28818379/u-s-v-Daimler-Ag-Information-- 

vasjad    21:19  |  09.04.2010.

Tā bija ne bankas glābšana, bet divu vienas tautības cilvēku, savas tautības cilvēkam glābšana, par valsts līdzekliem??? Un tagad notiek dauduu viņu miljonu glābšana par niekiem miljardiem - ar nosaukumu restrukturizacija. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: