Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 29.03.2024.
 
Salīdzinājumā ar likumu attiecībā uz alkoholu 1.septembrī, par ko iepriekšējā reizē bija dilemma – izsludināt vai neizsludināt, Imigrācijas likuma grozījumu (ne)izsludināšana Valsts prezidentam ir daudz smagāks un fundamentālāks uzdevums. „Kas notiek Latvijā?” vakar ļāva gan svērt tos argumentus, kuri ir abās strīdnieku pusēs, gan ieraudzīt, ciktāl ir argumenti un ciktāl – pieņēmumi.
http://andzzejs-  andzzejs-par-latviju@orb.lv  13:18  |  11.03.2010.

Vai vai vai ... vakar skatījos un brīnijos, nevarēju saprast guļu es vai kā ... vārdu sakot jutos stulbi ... piekrītu Zepai pārliecinošu argumentu nav nedz vienai, nedz otrai pusei. Pilnīgi nav nedz skaidra, nedz pieņemama Šadurska un Zaķa pozīcija, ko viņi abi tur stīvējās ... nav skaidrs. Uz doto mirkli Latvija nav tādā pozīcijā, ka var izvēlēties, ir jāizmanto jebkurš veids kā nopelnīt un nav svarīgi vai tas ir miljons vai miljards. Šajā situācijā var tikai iegūt ... Man kā mikrouzņēmējam ir ļoti svarīgi, lai Latvija pēc iespējas ātrāk izkāpj no peļķes, jo lai savilktu kopā galus, man ar rokām ir jārok zeme. Kārtējo reizi man palika iespaids, ka mūsu ''politiķi'' ir spējīgi atras 100 iemeslus un argumentus, lai kaut ko nedarītu, nekā atrast, kaut vienu veidu kā to izdarīt ātrāk un labāk. 

Gregors    13:52  |  11.03.2010.

Kā gan Zepa tik analītiski atklāti uzdrīkstējās ieskicēt darboņu "politiskās platformas", mērķus un metodes? NU PATIEŠĀM LIELA, LIELA BEZKAUNĪBA!!! ŠADURSKIS IZSKATĪJĀS ŠOKĒTS UN LAIKAM JUTĀS LATVIJAS PRIEKŠĀ IT KĀ "KAILS IZĢĒRBTS"! Un to visu priekšvēlēšanu gaisotnē!!! Jo vairāk tautieši tiks skoloti no analizēt spējīgām personām, jo mazākas izredzes dažāda kaluma demagoģiskiem bļauriem, kas piesedzas ar dažādiem lozungiem bez jebkāda seguma, iekļūšanai Saeimā. Varbūt beidzot būs augstākās varas nesējs, kas rīkojas tautas labklājības vārdā. 

http://andzzejs-  andzzejs-par-latviju@orb.lv  14:45  |  11.03.2010.

Tas nebūs tik viegli, kamēr patreizējā bļauru elite nenosp***s, tikmēr taa pa lielam diez vai, kas mainīsies. Ir jāmainās vēlētājam un tad arī būs spiesti mainīties politiķi ... 

Lakstigala    08:18  |  14.03.2010.

Galvenais, ka jaunais likums nebojātu pāru attiecības, ja, piemēram, Latvijas pilsone dzīvo kopā ar Krievijas pilsoni, tad šķēršļi, kas tam varētu traucēt, ir jānovērš. 

Alfrēds  salfreds@inbox.lv  18:27  |  17.03.2010.

Man šī TAUTAS NĪDĒJU PARTIJAS solis nav nekāds pārsteigums,jo šī tautas nīdēja partija neko labāku nespēj izdomāt lai tiktu ievēlēti.Es ceru ka tauta novertēs un izmetīs šos alkatīgos bāliņus meslainē,kur ir viņu īstā vieta. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: