Šeit pieejami „Kas notiek Latvijā?” vadītāja un redakcijas raksti saistībā ar raidījumā apspriesto vai citām aktualitātēm. 19.04.2024.
 
Ir pagājis vairāk nekā mēnesis, kopš Saeima pilnvaroja valdību aizņemties un pieņēma finanšu ministra ziņojumu par valdības pozīciju, gatavojot jaunos vienošanās dokumentus ar Starptautisko Valūtas fondu un Eiropas Savienību (ES). Papildu saprašanās memorands ar ES nu ir stājies spēkā un publiskots, bet būtiskie Latvijas solījumi aizdevējiem bija zināmi jau kopš finanšu ministra ziņojuma. Dalībnieki 24.februāra publiskajās debatēs „Kas notiek Latvijā?” centās pamatot, vai mēneša laikā ir noticis pietiekams darbs pie solītā izpildes, un vairāk argumentu bija tiem, kuri kritizēja nedarīšanu.
Gunārs  gunarsliepins@inbox.lv  11:01  |  25.02.2010.

Godmaņa pirmās valdīšanas laikā bija 17 pakāpju atalgojuma sistēma, apkopējai indekss 1 Godmanim 17. vai iespējams atjaunot sistēmu, kad viņa pazuda, vai Māris Gailis viņu nolikvidēja?Žurnālisti to varētu papētīt, no kura premjera valdīšanas sākās nekontrolēta algu kāpināšana?Laiks atgriezties pie loģiskākiem risinājumiem, izputēs pēdejie ražotāji, ārzemes maksās algas? Cik ilgi, tas atkal būs ''burbulis'' kas plīsīs. 



Komentāri:       
Lai pievienotu komentāru, mājas lapas drošības apsvērumu dēļ, ievadiet zemāk attēlā redzamo 4 zīmju kodu. * e-pasts tiks uzrādīts pie komentāra

         Dalibnieki         


Autors: